• Fit2Future

  Fit2Future

  Welkom bij Fit2future, Personal Training op Maat. Het is mijn missie mensen te motiveren hun doel te bereiken. Ongeacht hun sportniveau.

  Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die verantwoord willen afvallen en mensen die hun lichaamshouding willen verbeteren. Bijvoorbeeld als je een zittend beroep hebt of juist veel fysieke arbeid verricht.
  Wil je tijdens je zwangerschap (blijven) sporten, en genieten van alle voordelen die dit biedt, ook na je bevalling? Bij Fit2Future ben je aan het goede adres. Als je al regelmatig traint maar het gevoel hebt dat je niet echt vooruitgaat, is het heel verstandig eens goed te kijken naar je training en de oefeningen, die je nu doet. Wil je weer gaan sporten of intensiever bewegen en heb je moeite deze stap daadwerkelijk te zetten, of je weet niet hoe je moet beginnen? Neem contact met me op. Met mijn Personal Training op maat speel ik in op jouw wensen. Mijn trainingen variëren van een-op-een, tot kleine groepen.

  Gedreven door mijn passie en met mijn expertise over sport en gezondheid, begeleid ik mensen op hun eigen niveau. Pas als je (weer) lekker aan het trainen bent, besef je eigenlijk wat je mist als je niet voldoende en/of verantwoord beweegt. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste training, een goede lichaamshouding en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Mijn Personal Training biedt alles wat nodig is om goed in je vel te zitten. Je lichaam voegt zich naar je nieuwe levensstijl en je ontdekt opnieuw hoe het is je fit te voelen. Dat loont zich in je uitstraling, je houding en een strakker lichaam. Ik help je graag met het realiseren van jouw ambities.

  Ik ben aangesloten bij Ereps (European Register of Exercise Professionals).