• Recencies

  Recencies

  Sofia Hoffman

  spiritual coach & eigenaresse van Salon Epona
  Waarom ik persoonlijk heb gekozen voor personal trainings sessies bij Hicham Afzaz van Fit2Future. Is om Hicham een professionele, klantgerichte en vooruit denkende personal trainer is. Maar wel met net dat beetje extra, hij neemt zijn werk serieus en past zich direct aan de wensen van zijn klanten aan.

  Een trainingssessie bij Hicham is nooit het zelfde en helaas zijn de sessies zo weer voorbij. Ook mag het resultaat er zeker zijn, ik zit lekkerder in mijn vel en mij conditie is dus danig verbeterd.

  Hicham staat positief in het leven en straalt dat ook uit naar zijn klanten, hij is altijd vrolijk en opgewekt. Ik kijk er altijd naar uit hem weer te zien en samen aan een actieve sessie te beginnen.

  Ook op het gebied van voeding en aanvullende supplementen is Fit2Future zeker een aanrader. Voor optimaal resultaat te boeken via een gezonde en verantwoordelijke weg.

  Hicham, ik wil je bedanken voor sessies en je motiverende karakter!

  Lieve groet,


  Merian

  “Sinds 2008 train ik met Hicham. Tot die tijd was sporten een uitdaging. Hicham weet mij zonder te pushen enthousiast te maken waardoor het nu vanzelf gaat en het mijn levensstijl is. Regelmatig trainen, gezonde voeding is je fit, sterk en gezond voelen!”


  Ilona

  Fotograaf en beauty-specialist.
  “De coaching van Hicham heeft er voor gezorgd dat ik mijn energie en drive weer terug gevonden heb. Ik heb door zijn ondersteuning afgerekend met oude gedrags-(eet)patronen. Dit alles op een plezierige en respectvolle manier”.


  Bas

  Managing Director Rijnconsult
  “Hicham is a modest but highly educated and skilled trainer. I am a notorious non-sportive person and he manages to make it fun and rewarding to do very effective excercises at least once a week. Personal training doesn’t have to be over-the-top in price or approach


  Astrid E. de Craen-van der Hulst

  Zelfstandig Ondernemer in Communicatie & Coaching
  “Hicham vindt een uitstekende balans tussen de visie, die hij heeft als personal trainer en jouw eigen wensen. Daarnaast is hij heel zorgzaam en zeer prettig om mee te trainen. Hicham levert maatwerk”, Astrid de Craen-van der Hulst, zelfstandig ondernemer in communicatie & coaching.


  Edwin de Craen

  “Gewoon doen!”, dat is mijn advies als je erover denkt een personal trainer te nemen. “Ik zit zowel letterlijk als figuurlijk beter in mijn vel en ben een paar kilo afgevallen. De trainingen zijn ook een heel prettige manier om stress af te bouwen. Ik had nooit verwacht dat je zo veel progressie kunt maken in zo’n korte tijd. Trainen met Hicham biedt me alleen maar voordelen, terwijl hij het me niet altijd gemakkelijk maakt. Hicham zoekt de grenzen op van mijn mogelijkheden, zonder deze te overschrijden”,


  Karima el Fillali

  Zangeres
  Hicham is een geweldige trainer. Een workout met hem is je grenzen verlengen en het verhogen van lichaamsbewustzijn. Of het nou gaat om houding, stamina, kracht, balans, mobiliteit, voeding alles komt aan bod. Dankzij de persoonlijke benadering weet ik nu beter waar mijn kracht alsook mijn aandachtspunten zitten. Bovendien is het trainen bij Fitness2Future echt leuk.


  Sana

  Actrice
  Trainen met Hicham is top! Hij is erg kundig en weet precies uit te leggen waarom en hoe je je oefeningen uit moet voeren. Hij heeft oog voor detail en verstaat zijn vak erg goed. Daarnaast is het een echte motivator, die je helpt om net even een tandje harder te gaan. Ook op de momenten dat je het niet verwacht, stimuleert hij je. Absoluut een aanrader!!


  Kirsten

  Goede motiverende coach, hij zorgt ervoor dat je goed doorwerkt en het uiterste uit jezelf haalt, maar het blijft gezellig! Hicham heeft me goede concrete eettips gegeven, waarmee je echt iets kunt.
  Toen ik zwanger bleek te zijn, heeft Hicham zijn trainingen hier op aangepast en kreeg ik speciale recepten en tips voor zwangeren door hem toegestuurd.
  Een top coach!


  Nabila

  Professional kickboxer
  Ik heb Hicham een aantal jaar geleden ontmoet op een sportschool in Amsterdam.
  Hij gaf mij zonder dat we elkaar eigenlijk goed kenden tips over mijn houding. Door al het kickboksen wat ik heb gedaan, stond ik met mijn schouders naar voren. Tot op de dag van vandaag is dat mij bijgebleven. Niemand had dat ooit tegen mij gezegd en ik werd me door zijn woorden steeds bewuster van hoe ik stond.
  Daarna zijn Hicham en ik samen in de sportschool aan de slag gegaan. Deze man zal vast veel kennis hebben over sporten en voeding. En dat bleek ook. Hij heeft mij heel veel geleerd over het correct uitvoeren van een oefening. Welke cardio oefeningen ik het beste kan doen om vet te verbranden en hoe ik daar mijn eetpatroon op zou kunnen aanpassen. Voor mij geen brood en melk meer bijvoorbeeld.
  Sindsdien voel ik me zelfverzekerder in de sportschool tijdens het trainen, ik zie resultaten aan mijn lichaam en wanneer mijn vet percentage en spiermassa gemeten wordt. En bovendien voel ik me in het dagelijks leven beter.
  Ik ben Hicham erg dankbaar hiervoor. Naast mijn trainer is hij ondertussen ook een vriend geworden. Hij staat altijd voor zijn klanten klaar.