• Sportvasten – Make the Switch!

  sportvasten, make the switch!

  Wat is sportvasten?

  Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven, een gezond gewicht te bereiken en dit gewicht stabiel te houden. Sportvasten is geen dieet. Het is een tiendaagse trainingsmethode, waarbij de spieren en lever worden geactiveerd in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves af, met name op de buik. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bijeffect is. Sportvasten is wetenschappelijk aangetoond. Kijk voor meer info op www.sportvasten.nl
   

  Voor wie geschikt?

  Iedereen die fysiek en mentaal gezond en fit is, kan sportvasten. Een goede conditie -op redelijk tot goed niveau 25 minuten kunnen fietsen of hardlopen- is wel een voorwaarde. Bij bepaalde ziekten of het gebruik van specifieke medicijnen kun je niet sportvasten, of heb je vooraf goedkeuring nodig van je behandelend arts. Ga naar de test om te kijken of sportvasten geschikt voor je is. Bij twijfel kun je contact opnemen met Fit2Future, zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.
   

  Hoe ziet het programma eruit?

  Afbouwdagen: dag 1, 2 en 3
  Je begint met drie dagen, waarin je geleidelijk je voeding afbouwt.

  Vastendagen: dag 4, 5 en 6
  Dit zijn de zwaarste dagen. Hier vindt de metabolic switch plaats. Ik raad je aan tijdens deze dagen minder hard te werken of vrij te nemen.

  Opbouwdagen: dag 7, 8, 9 en 10
  In deze dagen bouw je langzaam je voeding weer op.

  Voor alle dagen krijg je een schema. De hoeveelheden en soorten voedingsmiddelen, de supplementen en de sportactiviteiten in dit schema zijn zeer nauwkeurig bepaald. Het is belangrijk het schema EXACT te volgen.
   

  Het sportvastentraject

  Stap 1: voedingsdagboek
  Voordat je met de sportvastenkuur gaat beginnen, is het belangrijk minimaal vijf dagen een voedingsdagboek bij te houden. Op die manier kan ik een beeld krijgen van je voedingspatroon, en  je zo goed mogelijk helpen. Hiervoor krijg je een persoonlijke inlogcode, zodat je overal online je dagboek kunt bijhouden.

  Stap 2: intake
  Tijdens de intake bespreken we jouw doelstellingen. Ik geef je een duidelijke uitleg over de stappen, die je gaat nemen tijden de sportvastenkuur. Verder kijken we naar je eetpatroon door middel van een  voedingsanalyse op basis van je voedingsdagboek.

  Stap 3: meten is weten
  Meten en wegen, van je omvang en je gewicht. Indien gewenst doen we een conditietest.

  Stap 4: sportvastenpakket
  Je ontvangt het sportvastenprogramma en -supplementenpakket. Het complete Sportvasten ‘Make the Switch’- startpakket bestaat uit de volgende vijf producten:

  1. 1.     Metabolic Switch Male/Female

  Tijdens de sportvastenkuur stimuleert dit basissupplement het switchen van suiker- naar vetverbranding.

  1. 2.     Sportvasten Multi

  Het product bevat vitamines en mineralen, zodat het proces van suiker- naar vetverbranding goed verloopt.

  1. 3.     OmegaHealth extra onverzadigd

  Een visolieproduct.

  1. 4.     Gebufferde Calcium-Magnesium-Zink

  Om te voorkomen dat er tijdens de sportvastenkuur een tekort ontstaat aan calcium, magnesium en/of zink.

  1. 5.     Sportvasten Urinestrips

  Hiermee kunnen urinetesten worden gedaan, waardoor de sportvastencoach kan bepalen of de kuur veilig kan worden gestart, en wanneer de switch is gemaakt.

  Stap 5: starten

  Jij mag bepalen wanneer je wilt en kunt starten.

  Stap 6 Evaluatie

  Het is heel belangrijk ook na de kuur gezond en uitgebalanceerd te eten en te blijven sporten. Alleen dan heeft de kuur zin, omdat je lichaam dan kan doorgaan met het verbanden van vet. Om je hier optimaal bij te ondersteunen, geef ik je een voedingsadvies op maat, op basis van het voedingsdagboek dat je eerder hebt ingevuld.
   
  sportvasten, make the switch!
   

  Kernmerken

  • 10-daags Sportvasten Trainingstraject ®;
  • dagelijks contact;
  • persoonlijk begeleiding via Whatsapp;
  • bij de start, tussentijds en aan het einde van het traject metingen van de belangrijke lichaamswaarden, waaronder gewicht, bloed, urine.

   

  Lesdata en Tarieven

  Amstelveen/Amsterdam Zuidas SPORTVASTEN
  Item: Kosten: Data & Tijden: Bel voor de actuele info
  Sportvasten

  Actieprijs!
  Van € 375,- p.p.

  Nu: € 275,-

  PROFITEER NU VAN ONZE ACTIE**
  Maak in slechts 10 dagen de duurzame
  switch van suiker- naar vetverbranding en
  wordt blijvend slanker, fitter en vitaler